Pixar Planet

Nike Zoom Fly 3 Neptune Green/Midnight Turquoise

Talk about your favorite Pixar short films here. Pixar shorts include The Adventures of André & Wally B., Luxo Jr., Tin Toy, Red's Dream, Geri's Game, Knick Knack, For the Birds, Mike's New Car, Boundin', Jack Jack Attack, One Man Band, Mater and the Ghost Light, Lifted, Your Friend the Rat, Presto, BURN•E, Partly Cloudy, Dug's Special Mission, Day & Night, and the Toy Story Toons.

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

Nike Zoom Fly 3 Neptune Green/Midnight Turquoise

Postby wayihw2k » Fri Jul 31, 2020 1:49 am

Image


Nike Schoenen Nieuw is teruggekeerd met zijn krachtige lifestyle-meets-running Zoom Fly 3-sneakers in een levendige mix van grijze en bruine tinten. De sneaker is gemaakt van een ademend bovenwerk van TPU-textiel en heeft een grote gestreepte Swoosh-zijde die op de bovenkant van de bovenkant is gedrukt. Meer details zijn onder meer het nieuwe Vaporweave-bevestigingssysteem van het merk, dat zorgt voor een meer nauwsluitende pasvorm, en een voorgevormde React-tussenzool met een levendig contrast van blauw.


Nike Schoenen Heren is van plan hun nieuwste Zoom-serie te lanceren, waaronder het debuut van de Zoom Fly 3, die in drie kleuren voor het debuut zal verschijnen. De ene is gekleed in 'Hyper Violet / Wit-Zwart-Wolfgrijs', een andere in 'Wit / Zwart-Atmosfeer Grijs' en het meest levendige paar is uitgevoerd in een 'Electric Green / Black-Vapor Green-Phantom'-kleurenschema.


De Nike Schoenen Groen hardloper heeft een transparant lichter bovenwerk met een nieuw vetersysteem met boogband dat een meer verstelbare pasvorm biedt. De zachte en veerkrachtige Nike React-tussenzool biedt zeer responsieve demping en herbergt een koolstofvezelplaat over de volledige lengte die een stuwend gevoel geeft.


Nu de Chicago Marathon op 13 oktober van start gaat, wil Nike Zoom Fly 3 Neptune Green/Midnight Turquoise klaarstomen voor de opwinding met de onthulling van dit speciaal gemaakte Zoom Fly 3-model. Een ontwerp dat bedoeld is om hardlopers voldoende comfort en duurzaamheid te geven op de racedag, deze laag uitgesneden hardlopers worden geleverd met een op zwart gebaseerd bovenwerk, een blauw middenvoetkooi, een doorschijnend bovenwerk van dambord en vergrote Swoosh-logo's die van voorvoet tot hiel lopen.


https://www.winkelsole.com/
wayihw2k
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Fri Jul 31, 2020 1:33 am

Re: Nike Zoom Fly 3 Neptune Green/Midnight Turquoise

Postby hvb79987 » Tue Aug 11, 2020 1:10 pm

hvb79987
Ant
 
Posts: 11
Joined: Tue Aug 04, 2020 12:24 pm

Re: Nike Zoom Fly 3 Neptune Green/Midnight Turquoise

Postby minion89 » Sat Aug 15, 2020 3:07 am

This men's shoe is so beautiful. I like this design very much. color harmony.
mapquest directions
minion89
Shark Bait
 
Posts: 53
Joined: Mon Nov 25, 2019 3:14 am


Return to Pixar's Short Films

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests