Pixar Planet

Nike Air Max 95 Essential Wit/Midnight Navy

Talk about your favorite Pixar short films here. Pixar shorts include The Adventures of André & Wally B., Luxo Jr., Tin Toy, Red's Dream, Geri's Game, Knick Knack, For the Birds, Mike's New Car, Boundin', Jack Jack Attack, One Man Band, Mater and the Ghost Light, Lifted, Your Friend the Rat, Presto, BURN•E, Partly Cloudy, Dug's Special Mission, Day & Night, and the Toy Story Toons.

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

Nike Air Max 95 Essential Wit/Midnight Navy

Postby n73s2j2h » Tue Sep 01, 2020 1:01 am

Image


De Nike Schoenen Heren Zwart wordt geïntroduceerd in nog een andere tijdloze afwerking, omdat hij voor de zomer een bijna "Triple White" -thema draagt. De mesh-, textiel- en leerconstructie van de klassieke hardloper is al in het buitenland verkrijgbaar en is in wezen gedrapeerd in wit, terwijl de enige contrasterende elementen te vinden zijn op de merkgedeelten met de toevoeging van zwart. Ten slotte maakt een bijpassende Air Max-tussenzool met demping het ontwerp compleet.


Net als bij paren die in de lente zijn gelanceerd, deze nieuw opgedoken Nike Schoenen Blauw optie geeft zich over aan een reeks zachte pastelkleuren. "Barely Rose" steelt de show terwijl het de voorvoetversterking overneemt, de strook langs de tong en de middelste bovenlaag. Het wordt vergezeld door lichte tinten geel en blauw over het silhouet, waarbij de laatste de eerste overschaduwt. Elders voegt "Black" contrast toe aan de branding, met name door het tweekleurige "airmax" -logo op de tong. Onder de voeten ziet de Air Max 95 van de dames af van zijn zomergeschiktheid ten gunste van een beproefde combinatie van 'Summit White' tussenzool en 'Black' buitenzool.


Er zijn zojuist officiële afbeeldingen opgedoken van de aankomende Nike Schoenen Nieuwe Collectie. De in Amsterdam gevestigde jeansmaker gebruikt de OG "Volt" colorway van de klassieke Nike Air Max 95, maar dan vernieuwd met een subtiele twist. Bedekt met een bovenwerk van wit gaas dat is versterkt met denim materiaal dat de panelen en spatborden bedekt, siert de levendige volttint de oogjes en merkgedeelten. Eindelijk, een stevige zwarte rubberen zool met DENHAM-branding op de voering en inlegzolen maken de stijl compleet.


Nike brengt voor de zomer een nieuwe Nike Air Max 95 Essential Wit/Midnight Navy uit in een eenvoudig zwart en rookgrijs kleurblok. Dit aanbod van het klassieke Air Max-silhouet is gemaakt van een mix van mesh en leer met geborduurde branding op de swooshes en het tonglabel. Een stevige zwarte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


https://www.winkelsole.com/
n73s2j2h
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Tue Sep 01, 2020 1:00 am

Return to Pixar's Short Films

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests