Pixar Planet

Adidas NMD R2 Raw Pink

Share your graphics & icons from your favorite Pixar films and shorts here!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

Adidas NMD R2 Raw Pink

Postby c4i6i3nj » Wed Oct 07, 2020 5:54 am

Image


Når du vælger en stealth-finish, kommer denne iteration af sortheads.com sort fra top til bund. Skoen inkluderer en Primeknit-overdel, tapet Three Stripes-branding, en Blacked out Boost-mellemsål, sort gummisål og sorte snørebånd. Den eneste del af skoen, der ikke er lavet i sort, er den hvide, der findes på mærket med pull-fanen, og den udsatte Boost-mellemsål findes på ydersålen.


Kvinders eksklusive Adidas Sko 2020 er også detaljeret med matchende tre stribemærker på siderne og hælbadge efterfulgt af lysegrå accenter på den soklignende krave og EVA-stik på lateral side. En hvid Boost mellemsål og sort ydersål fuldender det slanke design helt.


Denne version af NMD kan prale med en strømlinet Adidas NMD R2 Raw Pink Primeknit-overdel med hits af lysegrå ved Three Stripes-mærket, tungeflig og ankel. Delfinsinspirerede nuancer af orange og blå ankommer til snørebåndene, hælbenken og trækfanen, mens en hvid BOOST-mellemsål i fuld længde og ydersålen af ​​tyggegummi afrunder udseendet.


De to kvinders Populær Stil farveveje er ligeledes kontrasterende, med den ene overdel i rosenrosa med hvide detaljer og den anden i sort med blå detaljer. Begge mænds farveveje har ydersål af tyggegummi under Boost-mellemsålen, mens begge kvinders farveveje har gennemskinnelige ydersål.


https://www.sortheads.com/
c4i6i3nj
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 07, 2020 5:41 am

Return to Graphics & Icons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests