Pixar Planet

Jordan Zoom 92 Schoenen

The official forum of Upcoming Pixar, the official news blog of Pixar Planet!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

Jordan Zoom 92 Schoenen

Postby dortarey » Sat Mar 27, 2021 6:31 am

Doorschijnende witte overlays en mesh-afbeeldingen liggen bovenop sommige van deze panelen en voegen een verscheidenheid aan texturen toe aan de mix. Jordan Zoom 92 Heren/Dames Blauw geïntroduceerd door de hiel-branding, Air-eenheid en onder de voeten om het levendige kleurenpalet te versterken. Om deze levendige tinten uit te balanceren, worden zwarte accenten aangebracht op de tong, hiel en tussenzool.

Image

De in-line sneaker van het merk Jordan, gelanceerd in juli 2020, is geïnspireerd op de Jordan 7 en de eerder genoemde Air Max die Michael Jordan Zoom 92 Schoenen jaar geleden tijdens de Olympische Spelen in Barcelona droeg. Het merendeel van het bovenwerk van gemengde materialen van het paar is bekleed met "Summit White", maar de laterale profiel-swooshes en middenzoolaccenten wijken af ​​in een opvallende "Metallic Gold" -tint. "Bright Concord" steelt echter de schijnwerpers omdat het de tong en de hiel bezielt. Alles bij elkaar zorgen de tinten van de sneaker voor een look die de tand des tijds heeft doorstaan.

Sinds zijn debuut in de zomer van 2020 heeft de Jordan Zoom 92 Bestellen geleidelijk zijn kleurstellingen uitgebreid en zelfs samengewerkt met Union LA voor een "Guava Ice" -stijl. Naast de collectie is er een Cool Grey-optie die spatten van Gym Red ziet. Hoewel het bovenwerk een collage is van mazen en suède, behouden ze een consistent palet van grijstinten.

Op de laatste iteratie pronkt het mid-top paar met een opvallende kleurencombinatie "Siren Red" en "Total Orange" over het bovendeel. Jordan Zoom 92 te Koop Hits van "Blue Fury" animeren de exclusieve dames rond de tong en op de hiel verder. Elders vullen "Zwart" en wit de gaten op, waarbij de laatste het grootste deel van de tussenzool overneemt. Zichtbare Zoom Air-demping bij de voorvoet gaat samen met het bijbehorende loopvlak, dat ook is voorzien van zowel 'NIKE AIR'- als Jumpman-logo's.

Net zoals de Zoom 92 een geniale fusie is van drie iconische schoenen die MJ in de Kopen Jordan Zoom 92 rockte, is de Snowy Camo-colorway een bevredigende mix van wit en grijs. De witte lederen accenten voegen textuur toe aan de rest van de zachte constructie van het paar. De camouflagedetails zijn alleen te vinden bij de hiel, waardoor een algeheel minimalistisch ontwerp behouden blijft. Om contrast te creëren, wordt zwart gebruikt om de swoosh en Jumpman aan de zijkanten en tong van het model te animeren.

www.wishlopen.com
dortarey
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Sat Mar 27, 2021 3:34 am

Return to Upcoming Pixar

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest