Pixar Planet

voorafgaan en belangrijke

Talk about all of your favorite Pixar feature films here!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

voorafgaan en belangrijke

Postby Banning » Thu Oct 10, 2019 7:27 am

Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door wat andere mensen doen. Mensen die dezelfde races doen als jij en die hun trainingsruns van Twitter of Facebook posten, kunnen je vragen stellen wat je doet. Ik heb niet zo ver of zo snel gerend, gereden of Nike Air Max 90 Mujer gezwommen. Doe ik iets fout? Misschien moet ik sneller of harder of langer gaan. Probeer, omdat ik misschien niet in deze mentale val val, ik doe het nog steeds af en toe.

Met hardlopen is het gemakkelijker om de training van andere mensen te blokkeren. Ik heb genoeg marathons gedaan en heb nu genoeg blessures gehad om te weten wat voor mij werkt - hoe fit en gezond te blijven en zorgvuldig die lijn Asics Gel Lyte 3 Donna te bewandelen tussen goed trainen en een leven leiden, of tussen kilometers maken en gewond raken. Vier runs per week is mijn absolute maximum, en meestal blijf ik bij drie. Maar er zijn dagen dat ik kijk naar de kilometers die anderen maken en denken dat ik niet genoeg doe.

Wanneer ik een Garmin-opname op Twitter of een andere blog zie, probeer ik deze niet te relateren aan mijn eigen training. En hoewel een website als Daily Mile geweldig Nike Internationalist Hombre is om bij te houden wat je hebt gedaan en om vrienden aan te moedigen, ben ik de afgelopen jaren van hen af ??blijven omdat het te gemakkelijk is om uren naar je eigen nummers te kijken, naar iemand anders te kijken met meer dan de minste zijdelingse blikken is het nog nuttiger.

Vier jaar geleden begon ik te trainen voor mijn eerste marathon. Ik had mijn schema afgedrukt en grotendeels eraan Nike Internationalist Femme vastgehouden voor de komende 16 weken. Een van de runs die ik moest doen viel op eerste kerstdag. Dus reed ik ijverig mijn trainers dicht en liep de deur uit om de drie of vier mijl te lopen zoals voorgeschreven.

Het had gesneeuwd en Peterborough, waar ik Kerstmis doorbracht, lag onder een paar centimeter sneeuw. Ik rende langs de weg omdat de paden niet waren vrijgemaakt en glad waren. Toen kwam ik na een mijl naar een golfbaan. Er waren geen golfers omdat het kerstdag was, dus ik sprong over het hek en deed een paar mijl op de baan. de sneeuw was diep en knarste onder mijn voeten terwijl ik rende. de enige tekens in de sneeuw waren van mij en die van de konijnen die van de fairway leefden.

Mijn eerste kerstdag is een traditie geworden. Elk jaar, nadat we onze cadeaus hebben geopend en voordat een bezoek aan de pub of het kerstdiner Nike Air Max Command Womens wordt geserveerd, ga ik een paar kilometer hardlopen. Het is een van mijn favoriete runs van het jaar. Dit jaar organiseert Parkrun kerstevenementen in het hele land, dus kijk of je lokale race er een houdt.

Deze kerstavond markeert het begin van mijn training voor Ironman UK. Het maakt me eerlijk gezegd angstaanjagend. Kijkend naar de video die ik hierboven maakte tijdens de training voor mijn Adidas Nmd Damen eerste marathon, voelt het alsof ik naar een ander persoon kijk. Maar het herinnert me er ook aan hoe ver ik ben gekomen en maakt me enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.
Banning
Toy Collector
 
Posts: 965
Joined: Wed Jul 17, 2019 8:22 am

Return to Pixar's Feature Films

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest