Pixar Planet

magnifiques fleurs sauvages

Talk about all of your favorite Pixar feature films here!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

magnifiques fleurs sauvages

Postby Banning » Wed Nov 06, 2019 5:21 am

Dit pad samen met Spring Creek is vaak het eerste pad dat in het late voorjaar uitdroogt en Mad Creek heeft in de winter dezelfde natuurafsluiting als Spring Creek, hoewel het hele pad hier is gesloten. Mad Creek is een juweeltje van alsem, espen, bloemen, wijd open valleien, de prachtige Mad Creek-kloof en toegang tot de verbazingwekkende Mt Zirkel Wilderness. Lopers hebben beren in het gebied gezien, evenals vele elanden, en soms bergleeuwen, hoewel je ze waarschijnlijk niet zoveel zult zien Nike Cortez Damen als zij jou zien! Dit is ook een van de weinige gebieden in Steamboat met een paar ratelslangen, terwijl niets zoals de voorkant van Colorado, deze slangen zijn gezien op de paden, vooral in het midden van de late zomer. Mad Creek ligt op ongeveer 7 mijl rijden van de kruising van Hwy 40 naar het westen en RCR 129. Er is voldoende parkeergelegenheid en badkamers bij de TH. Mad Creek biedt een heleboel mogelijkheden van een geweldige 6 mijl lus vanaf de parkeerplaats, een 3- ~ 5 mijl uit en terug naar de poort of brug over de kreek en een prachtige 15 mijl lus die de wildernisgrens binnengaat. Je hebt ook toegang tot Mt Zirkel Wilderness vanuit Mad Creek en gaat voor ongekende mijlen.

Mt Zirkel Wilderness: Zirkel Circle - De Zirkel Wilderness ligt helemaal in het noorden van Steamboat en is een beetje een buiten de radar juweeltje. De Circle is een must-do-classic en het is Nike Air Pegasus 83 Womens een toegangspoort tot hoge bergmeren en grillige toppen, met prachtige wilde bloemen in de zomer. De Zirkel Circle is een lus die de Gilpin en Gold Creek Trails verbindt, # 1161 en # 1150. Het pad bereikt ongeveer 2500 voet en is ongeveer 11-12 mijl lang. Toegang is vanaf de Trailhead van Sloveni? op 8500 voet, en ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Steamboat via Hwy 129. Vanaf het zadel dat de twee paden met elkaar verbindt, heeft u een fantastisch uitzicht op het Gilpin-meer, omringd door grillige toppen. Er zijn veel meer opties om op Mica Lake toe te voegen, evenals andere paden en pieken voor langere excursies, hoewel de Circle zelf perfect is. Ik geef er de voorkeur aan Gilpin te beklimmen en Gold Creek af te dalen, dit is een rotatie met de klok mee.

Flat Tops Wilderness: Devil's Causeway - De Flat Tops Wilderness ligt ten zuidwesten van Steamboat Springs en ligt www.chezlachassagne.fr op een minuut rijden van de stad. Het gebied klimt naar hoogtes van 12.000 voet en is een prachtige, platte top mesa of smaragdgroene bergen, massa's meren, prachtige wilde bloemen, gouden espen in de herfst en de beroemde Devil's Causeway, een klassieker die je niet mag missen. De verhoogde weg zelf is de 50 voet zeer rotsachtige stuk landbrug die smaller wordt tot 3-5 ft met steile kliffen en drop-offs aan weerszijden, niet voor mensen met hoogtevrees. Niet iedereen kiest ervoor om de Causeway over te steken en het is geweldig om terug te keren naar dat punt. Het is ongeveer 3 mijl van de TH in Stillwater Reservoir naar de Causeway, het bereiken van ongeveer 1500 voet onderweg, en is een geweldige 6 mijl heen en terug. Als de omstandigheden droog zijn, kun je de verhoogde weg oversteken en doorgaan naar de Chinese Wall Trail en Bear River Trail om een ??lus van 10,5 mijl terug te maken naar de auto. De meest voorkomende Adidas Zx 750 Mujer Colorado Blue Columbines die ik ooit heb gezien, waren jaren geleden op dit pad. Het duurt ongeveer 1 uur om vanuit Steamboat Springs naar TH te rijden, maar het is de moeite waard om te zeggen dat je de Devil's Causeway bent overgestoken!
Banning
Toy Collector
 
Posts: 813
Joined: Wed Jul 17, 2019 8:22 am

Return to Pixar's Feature Films

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron