Pixar Planet

mais simplement parce que vous

Talk about all of your favorite Pixar feature films here!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

mais simplement parce que vous

Postby Banning » Fri Nov 15, 2019 7:31 am

Tijdens mijn 75-daagse Run Across America zal Jason Koop mijn blog updaten. "Koop" is mijn persoonlijke coach en trainer en werkt voor Carmichael Training Systems (CTS). Hij reist een groot deel van de reis met me mee en kan een uniek en informatief perspectief vastleggen in zijn blogpostings.

Een van de meest ontmoedigende taken tijdens Dean's reis is ervoor zorgen dat hij goed wordt gevoed. Dit betekent dat Nike Air Max Command Heren je voldoende calorie?n en andere voedingsstoffen en vitamines consumeert om gezond te blijven. In de loop van 40 tot 50 mijl per dag moet Dean gemiddeld elke dag ongeveer 8.000 calorie?n consumeren. Wat dit des te moeilijker maakt, is het feit dat 60 tot 75 procent van deze calorie?n moet worden geconsumeerd tijdens het hardlopen. Wat Dean ook eet, het moet overvloedig, voedzaam en draagbaar zijn zodat hij het tijdens het hardlopen kan consumeren. Al vroeg in het streven ontwikkelden we een systeem om dit doel te bereiken: Dean gevoed en goed gevoed houden.

"Gemischtes" is een Duits woord dat zich vertaalt naar "gemengd spul." In dit geval is de "gemischtes" Dean's middagmaaltijd en late lunch (een pluim voor Harold 'de Duitser' in het supportteam voor de naam). Het proces? Het is vrij eenvoudig: tijdens de 'gemischtes' tijd leggen www.sushicornerpesaro.it we alles uit wat Dean zou kunnen bedenken om in een rij op de achterklep van onze hulpauto te eten. Dean rent naar de rij, neemt een Tupperware-kom van 1,5 liter, gooit in waar hij naar snakt, pakt een eetgerei en gaat weg. Het hele proces duurt minder dan twee minuten. Wat gaat er in de kom? Het varieert van dag tot dag, maar bij elke gelegenheid ziet u een volkomen willekeurig brouwsel dat bestaat uit verschillende van de volgende ingredi?nten: yoghurt, Zorgen, granola, avocado, crackers, kwark, Griekse yoghurt, gemengde noten, bruine rijst, zalm , sla, tomaten, bananen, kaas, zwarte bonen, tortilla's, gekristalliseerde gember, zout, bulgur, gemberknoppen, een lokaal geproduceerde bessentaart of gebak, roerei, met chocolade bedekte espressobonen en Zico kokoswater. Als je denkt dat sommige van deze dingen vreselijk in combinatie Adidas Zx Flux Mens klinken, probeer dan acht uur per dag een aantal dagen te rennen en kijk dan hoe het smaakt!

Heup wat, vraag je? Wat is een nieuwe vorm van plastische chirurgie?

Hip adductie is eigenlijk net zo buzz-waardig als op blote voeten lopen. Waarom? Omdat heupadductie een eenvoudige beoordeling van de loopvorm is en een bepalende factor voor de neiging tot letsel. Overmatige heupadductie is gecorreleerd met een verscheidenheid aan hardloopgerelateerde uitlijningen.

Volgens de inkomende directeur van het Spaulding National Running Center van de Harvard Medical School, Dr. Irene Davis, "brengt heupadductie het onderste ledemaat niet goed uit - dus in plaats van dat het been in een 'goed gestapelde' positie wordt geladen, is het been abnormaal geladen en kan nadelig effect op het bewegingsapparaat. " In de Nike Air Pegasus 83 Heren meest voorkomende vorm van hardlopers voegt ze eraan toe: "We hebben overmatige heupadductie gevonden in verband met de knie van hardlopers, IT-bandsyndroom en scheenbeenfracturen."

Kevin Stone, MD, oprichter van de Stone Clinic, is het ermee eens: "Overmatige adductie zou de valguskracht op de knie echt vergroten en iemand in extra pronatie gooien, dus het kan mechanisch een probleem zijn met hardlopen over lange afstand."
Banning
Toy Collector
 
Posts: 965
Joined: Wed Jul 17, 2019 8:22 am

Return to Pixar's Feature Films

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest