Pixar Planet

ville à grande vitesse

Talk about all of your favorite Pixar feature films here!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

ville à grande vitesse

Postby Banning » Fri Mar 27, 2020 6:23 am

Dit is de deal. Lange afstand lopen is van nature ontstekingsremmend. Actief zijn is van nature ontstekingsremmend. Sedentair zijn is van nature inflammatoir. Wanneer je vele uren per week hardloopt en terugvalt naar iets minder, en dan nog minder, en dan geen, merkt je lichaam, maar je hersenen zien het ECHT. Er is een meta-analyse van 24 verschillende onderzoeken die ons een zeer sterke correlatie tussen ontsteking en depressie laat zien. Dat is een venster op een wereld waarvan onderzoekers en clinici al lang vermoeden dat ze bestaat. Depressie doet pijn. Tapering ook. Ons lichaam rennen en bewegen verlicht en geneest.

Om precies te begrijpen waarom, moeten we het hebben over de kleine interne factoren die deze paden aansturen. Houd vast terwijl we een klein beetje immunologie behandelen. Immunologie Nike Air Max Tn Damen en psychoneuroimmunologie (kortweg PNI) zijn grote spelers in de soep die het menselijk lichaam is. Ik beloof dat ik nog een keer terug zal komen om je versmalling iets minder vervelend te maken.

Je lichaam reageert op een aantal manieren op stress, maar het belangrijke onderdeel van de afbouw is de verschuiving van ontstekingsremmende routes naar pro-inflammatoire routes.

Kleine moleculen die macrofagen worden genoemd, zijn kleine fabrieken die ofwel pro-inflammatoire signalen (M1 of Ignite-macrofagen) of ontstekingsremmende signalen (M2 of macrofagen voor reparatie) kunnen produceren. We hebben beide nodig om te overleven, maar ze moeten in evenwicht zijn omdat het ontstekingsremmende stuk er moet zijn om de pro-inflammatoire cascade te stoppen. Yin en yang. Uit en aan.

Degenen onder ons die regelmatig oefenen, passen zich aan het ritme van de afgifte van macrofagen, Nike Air Max 270 Femme cortisol, insuline en neurotransmitters aan, om er maar een paar te noemen. Het aanpassen van dat ritme kan op subtiele en soms niet zo subtiele manieren worden gevoeld. In onze hardloopspieren hebben we bijvoorbeeld activiteit in de spieren om op de plaats van activiteit actief ontstekingsmodulatoren te rekruteren.

Tijdens een hoog trainingsvolume kunnen we meestal in de ontstekingsremmende modus blijven, want raad eens? Wanneer we de balans verschuiven, voelen we het en we voelen het in onze weefsels, in onze darmen, in onze hersenen.

Dus wat te doen? Het is duidelijk dat velen van ons in de weken voorafgaand aan een race een Nike Air Max Thea Hombre andere, low-impact oefening doen. De sleutel ligt in het inbellen van uw ontstekingsremmende interventies terwijl u uw mijlen verlaagt.

Ontstekingsremmende interventies:
Yoga (natuurlijk!)

Studies tonen aan dat een regelmatige beoefening van yoga de rustniveaus van pro-inflammatoire moleculen vermindert. Adidas Nmd Hombre Het verlaagt ook het cholesterol-, triglyceriden- en VLDL-gehalte. Bovendien heeft een verlenging van de duur van yoga een gunstige invloed op de pro-inflammatoire cytokinespiegels bij blootstelling aan ongebruikelijke stress / fysieke activiteit (d.w.z. afbouwen en racen).

Toen inspannende zwemmers en inspannende hardlopers hun inflammatoire cytokines lieten controleren na zowel matige als intensieve trainingen, bleek dat de zwemmers verhoogde niveaus van ontstekingsremmende cytokines hadden. Nog een geweldige keuze voor die Adidas Zx Flux Hombre taperweken.

Het is misschien verleidelijk om gek te worden op taco's en spaghetti, bier en hamburgers om de komende race te vieren en te verdrinken in je spits verdriet, maar mijn advies is om het tot een minimum te beperken. Het doet je hersenen geen goed. Deze paar weken brengen je mentale weerbaarheid over de hele linie onder de aandacht, en dat is inclusief wat je eet. Over het algemeen moeten alle vleeswaren / vis, gefrituurd voedsel en geraffineerde suikers worden vermeden. Leg in plaats daarvan de nadruk op hele voedingsmiddelen, fruit en groenten, wild en vis. De gezondheid van Harvard heeft een geweldige referentie om u op weg te helpen.

Deze kaart is voor de visuele leerlingen (je weet wie je bent!). Let op, ik geloof niet dat er "goed" en "slecht" voedsel is. Wat ik hoop dat je uit dit artikel haalt, is de timing van Adidas Zx 750 Femme het eten van bepaald voedsel en hoe het je leven en je humeur kan verbeteren!
Banning
Toy Collector
 
Posts: 811
Joined: Wed Jul 17, 2019 8:22 am

Return to Pixar's Feature Films

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests