Pixar Planet

Adidas x Pusha T Ozweego Tech Mineral

Introduce yourself and get to know the members of Pixar Planet!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

Adidas x Pusha T Ozweego Tech Mineral

Postby cwdpqhvl » Wed Jun 09, 2021 5:58 am

Image


Adidas Originals voegt toe aan hun checkschoen.com lijn met het debuut van de Ozweego Pure die in twee kleuropties arriveert. Het ene paar is gekleed in "Core Black/Solar Red-Grey Two" en het andere paar heeft een "Chalk White/Core Black-Cloud White" make-up. Beide zijn gemaakt met een EVA-tussenzool die is uitgerust met Adiprene en Adiprene+ demping. Het wit/zwarte paar heeft extra 3M reflecterende details.


Adidas Originals breidt hun Adidas Schoenen Nieuw line-up dit najaar uit met een paar nieuwe kleurblokken. Een daarvan omvat dit nieuwe aanbod met een solide zwarte basis met suède overlays en een oversized leren lijkwade. De schoen wordt benadrukt door neongroene contrasterende accenten bovenop een gespikkelde tussenzool.


Adidas brengt ons een verbeterde en supersterke versie van de klassieke Adidas x Pusha T Ozweego Tech Mineral. Door de krachten te bundelen met het Dyneema Project, presenteert het Duitse merk een bijgewerkte en allround retro-futuristische versie van de Ozweego. Oorspronkelijk gelanceerd in de late jaren 90, bieden de schoenen dezelfde excentrieke sfeer van die tijd, samen met de nodige iconische eyestay, onderscheidende tussenzoollijnen en een doorschijnende nylon steunbuis. Deze release komt in een combinatie van grijs, kernzwart en groentint.


De retro-futuristische Ozweego van Adidas Originals is in talloze make-overs verschenen, en deze versie met kanten lijkwade is misschien wel de meest gewaagde tot nu toe. Geserveerd in "Core Black/Grey Six", is deze Ozweego bedekt met een vetermantel die is gemaakt van leer en is afgewerkt met golvende neongroene details naast bijpassende adidas Trefoil-branding en zigzagstiksels Snelle Bezorging.


https://www.checkschoen.com/
cwdpqhvl
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 09, 2021 5:35 am

Return to Members, Inc.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest