Pixar Planet

avslutningen satte snyggt

Introduce yourself and get to know the members of Pixar Planet!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

avslutningen satte snyggt

Postby caraballo » Sat Aug 21, 2021 3:06 am

fotbollströjor


perfekt och avslutningen satte snyggtRamsey lyckades 84 minuter tills han ersattes av Harry

den här gången utförde de billiga fotbollströjor online bidrog han med sju assistMen Bale och Ramsey var oböjda och bara tre minuter före halvtid gav de ytterligare ett skott. Den här gången utförde de det till perfektion - Bale var något djupare än tidigare, nära centrumcirkeln, men visste igen var Ramsey skulle vara. Bollen var precis när den delade upp försvaret, Ramseys bröstkontroll var perfekt och avslutningen satte snyggt förbi den rusande Ugurcan Cakir och in i hörnet av nätet.
Ramsey lyckades 84 minuter tills han ersattes av Harry Wilson, medan Bale såg matchen och attackerade till slutet. När klockan tickade hade Wales en hörna i den 95: e minuten, och i stället för att hålla bollen i hörnet attackerade Bale Turkiets trötta försvar och tog upp Roberts för en avslutning på nära håll fotbollströjor.
De har båda utstått ett tufft år med sina klubbar. Ramsey kämpade den senaste säsongen med Juventus på grund av en skada av skador billiga fotbollströjor. Han försökte ta itu med detta genom att ta in sin egen armé av personliga tränare inför euron och de har till synes fick honom tillbaka till sitt bästa. Under tiden tillbringade Bale förra säsongen på lån hos Spurs och var underutnyttjad av Jose Mourinho men träffade sedan sin toppform under Ryan Mason och gjorde fem i sina fem senaste Premier League -matcher.
Men medan de har haft besvärliga säsonger, är det helt klart hur mycket de älskar att spela för Wales och hur miljön får fram det bästa i dem Nouveau Maillot foot pas cher. Bales kaptenstil är mer genom att föregå med gott exempel, snarare än motivationsfragment. Pre-turneringen gjorde han sitt bästa för att slippa frågor om sin långsiktiga klubbframtid.
Hans kontrakt löper med Real Madrid i juni 2022, medan det även fanns förslag om att han övervägde att gå i pension. Den senare sköts ner snabbt av Bales representanter till ESPN, och medan Bale sade i slutet av kampanjen med Tottenham det sista han ville göra var att 'orsaka kaos' och avslöja sina idealiska planer för nästa säsong, han vet att han ' Han kommer att vara centrum för uppmärksamhet vart han än går.
Men han är i sin komfortzon med Wales och vi får njuta av en trygg och avgjord Bale. Innan matchen uppmanade han på sin Wales sida att vara 'hänsynslös' mot Turkiet och att tysta partisanmängden-det var en man som var säker på sitt eget skinn. Hans vision, passningsvikt och allmänna positionering var perfekt mot Turkiet, utöver straffet som han tog över efter 60 minuter - den 11: e i karriären och den tredje han missade. Hans brist på mål kommer att vara ett problem, han har nu gått 12 matcher utan ett mål för landslaget, men under denna period bidrog han med sju assist.


Maillot Foot Pas Cher 2021
camiseta de pavo
fotbollströjor
caraballo
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Mon Aug 16, 2021 8:12 am

Return to Members, Inc.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest