Pixar Planet

Manchester United Drakt

The official forum of Upcoming Pixar, the official news blog of Pixar Planet!

Moderators: Pixar Planet Moderators, The Brain Trust

Manchester United Drakt

Postby chelseymc8 » Sun Sep 19, 2021 12:22 pm

Fotballdrakter


vingerens fremtid har sett usikkerhetMan City er satt til Relaunch snakker over en ny kontrakt for
Billige Fotballdrakter, Manchester United Drakt
englands vingerens fremtid fotballdrakter til lag arsenal og tottenham håperMan City er satt til Relaunch snakker over en ny kontrakt for Raheem Sterling. Englands vingerens fremtid har sett usikkerhet de siste månedene, og har falt ut av fordel mot slutten av fjoråret, mens ankomsten av Jack Grealish er satt til å gjøre sin oppgave å returnere til toppklubbformen enda vanskeligere.
Mot den bakre enden av siste kampanjen grep Phil Foden sin mulighet på venstrefløyen med begge hender, og la sterling ut i kulde.
billige fotballdrakter Englands leder Gareth Southgate viste imidlertid tro på 26-åringen i løpet av Euro 2020, og Sterling belønnet ham med tre viktige mål.
Sterling har bare to år igjen på sin byrekontrakt, mens siste forhandlingsrunde endte uten avtale.
Det vil være dårlige nyheter for Tottenham og Arsenal, som begge hadde vist en interesse på ulike poeng i sommer.
Sterling har gjort nesten 300 utseende for byen siden signering i 2015, og forbedret markant foran målet under Pep Guardiola.
manchester united drakt Uavhengig av Sterlings kontraktssituasjon, var Arsenal og Spurs alltid å ha en tøff tid å lokke i en spiller av hans kaliber uten utsiktene til Champions League fotball.
billige fotballdrakter Byens angripende rangering kan bli enda mer overfylt dersom en avtale for Kane er utarbeidet, selv om avganger forventes som et middel for å frigjøre økonomi og rom.
Bernardo Silva, som har vært knyttet til en rekke Premier League-klubber, kan være mest sannsynlig å gjøre vei.
I et nøtteskall indikerer fornyede kontraktsforhandlinger at byen er ivrige etter å holde tak i Sterling, som nærmer seg medlemskap i den prestisjetunge Premier League 100 Club i en alder av 26 år.
Grealishs ankomst kaster en nøkkel i verkene, men sterling har talent og erfaring å stige til utfordringen. Guardiola mener klart dette også, noe som kan sette en stopper for Arsenal og Tottenham håper.

norge drakt
chelseymc8
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Fri Aug 13, 2021 6:53 am

Return to Upcoming Pixar

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests